woensdag 22 augustus 2012

Back In Town!

We zijn weer thuis! Na een bloedhete autorit afgelopen zondag (airco deed het niet, grrrrr.....!) zijn we na 2 weekjes afwezigheid weer op onze eigen stek. Héérlijk! Tuurlijk, vakantie is ook lekker, maar ik ben nou eenmaal een echte huismus. Ik had bergen scrapspullen mee, echter amper wat gedaan, het werd gewoon te warm om ook maar iets te doen, maar lekker lummelen is natuurlijk ook prettig op z'n tijd. Vandaag wel een kaartje gemaakt, maar m'n fototoestel ligt nog in 't ateljeetje, slimme actie hè! Dus die houden jullie nog te goed. Maar ik wilde jullie wel eventjes laten weten dat de webwinkel weer aardig aangevuld is met allerlei nieuwe spulletjes van o.a. Marianne Design, het nieuwe kerstpapier van Rosa Dotje en natuurlijk met deze supergave agenda van Eline! Verder komen er van de week nog weer nieuwe lintjes bij en hopelijk het mooie wolvilt dat in bestelling is.
Ik kom gauw weer bij jullie buurten!

Be Happy, Be Creative!

Hugs,
Elly

4 opmerkingen:

Willy zei

Welkom thuis, die mooie agenda zet ik op mijn verlanglijstje hóór!!

scrapcreations-judith zei

Hallo Elly,
Dank je wel voor je lieve complimenten op mijn blog. Wat grappig, Anna Paulowna. Zo zie je maar dat je lang nog niet alles weet op scrap gebied, want ik heb nooit geweten van je winkel. Nou begrijp je natuurlijk wel dat het dan gelijk weer begint te kriebelen bij me. Ik heb ook even heerlijk ongegeneerd op je blog rond gesnuffeld. Super leuk allemaal.
Groetjes Judith

Sezoentje-Sonja zei

Ben er blij mee,dat hij er weer bent,maar dat wist je al :)
Ben benieuwd naar je kaartje hoor,
Liefs,Sonja

Ira Huberts zei

Als je maar genoten hebt Elly, da's het belangrijkste! We zien je nieuwe creaties met veel plezier tegemoet! Groetjes,Ira
irascreacorner.blogspot.com