zaterdag 6 juli 2013

"Dream" with Kaisercraft - True Romance

Back to my roots zou ik bijna zeggen, met het maken van deze lay out. Er was eens tijd, voordat 't Scrap-Ateljeetje überhaupt nog maar bestond, toen ik dacht dat ik nooit kaarten zou gaan maken, toen was er een tijd dat ik alleen maar lay outs en mini albumpjes maakte. Scrappen was en ís m'n eerste liefde, m'n eerste passie. Alles waar ik zo van houd zit in deze lay out: m'n liefde voor mooi papier, zachte kleurtjes, laagjes, bloemen, voor het knipwerk uit de losse pols, voor de shabby en romantische stijl, maar natuurlijk vooral ook de liefde voor mijn dochtertje!

Het prachtige papier van Kaisercraft is net binnengekomen en zo ontzettend mooi... daar moest ik gewoon mee aan de slag! Je vindt het *hier*

De vlaggetjes knipte ik uit de losse hand, de letters komen uit *dit* vel, het touw is van Papermania en vind je *hier*

De Eiffeltoren knipte ik uit *dit* vel

Eigenlijk was ik met iets anders bezig (opdrachtje voor de Hobby Handig), eigenlijk moet dat nog wel af dit weekend (de deadline nadert), maar eigenlijk vond ik dat ik gerust even de boel de boel mocht laten om gewoon even heerlijk ontspannen te scrappen! 

En dan ga ik nu verder met m'n, overigens ook zéér leuke, opdracht!

Voor degenen die nog geen lid zijn van m'n nieuwsbrief: er zijn weer ontzettend veel mooie spulletjes binnengekomen, zoals nog een lijn van Kaisercraft, Needle and Thread. Wil je alles eens bekijken klik dan *hier*

Geniet van het mooie weer! 

Lieve groetjes,
Elly


8 opmerkingen:

Riet zei

Wat heb je dit schitterend gemaakt Elly.

Liefs Riet.

Miranda zei

Met het prachtige papier, heb je een prachtige lay-out gemaakt. Je ziet gewoon aan het kunstwerkje af dat je er met plezier en liefde aan hebt gewerkt! Super alle details!

Alle mooie dingen zei

ik heb dit papier ook gekocht.. zooo mooi!!!
en jouw LO is geweldig...
groetjes
Anita

Chantal zei

Het is weer schitterend Elly!

Henriette zei

owowooww wat is dit ook weer mooi gemaakt en ja de lijn is SUPERS!!!
liefs Henriette xxx

Ira Huberts zei

Een prachtige, dromerige en vooral ook romantische pagina, wat mooi... Groetjes, Ira
irascreacorner.blogspot.nl

Scraptastische hobby zei

Hoi Elly,
Een tien met een griffel, ik ben er helemaal weg van!! super romantisch,
en je dochter is een plaatje!!
Liefs van Gerie

Nadine zei

Van mij mag je wel weer vaker een layout plaatsen :) Niet dat ik je kaarten niet leuk vind, ook super, maar ik zie aan deze layout dat je dat toch wel heel graag doet. En ik kan wel wat scrapinspiratie gebruiken ;)!