dinsdag 26 november 2013

Workshop December Daily

Afgelopen zaterdag was het volle bak bij 't Scrap-Ateljeetje! We maakten deze December-Daily, wat een klus, maar super leuk! Dus dames voor a.s. zaterdag: dit is 'em!(Enne.. klopt hoor, dat ik 2012 heb staan, want daar heb ik al foto's van, een nieuwe voor 2013 is al in de maak, want dit is zóóó leuk om te doen!)

Verder is het hier een gekkenhuis, niet eens tijd om m'n webwinkel en blog fatsoenlijk bij te houden. Reden? Komende zondag, 1 december, sta ik op WinterDromen in de schouwburg van Den Helder. ZomerDromen was een groot succes, en dat zal deze eerste editie van WinterDromen ook vast en zeker worden. Alle kramen zullen in winterse sferen zijn, dus ik ben nu druk bezig met het maken van allerlei voorbeelden met al die mooie winterse en kersterige spulletjes die ik allemaal heb. Jullie zien het hier ongetwijfeld weer voorbij komen. Jullie zijn zondag van harte welkom tussen 12.00 en 17.00!

En nu hup, hup, weer aan de gang!!!

Be Happy, Be Creative!

Lieve groetjes,
Elly


6 opmerkingen:

Nadine zei

Hi Elly! Wat een drukte, ook bij mij. Realiseer me dat ik al twee weken niet bij je geweest ben. Komt er deze week vast wel weer van! Wat een geweldig boek heb je gemaakt, die wil ik zeker wel even in het echt bewonderen. Je ziet me wel verschijnen! Succes met alle voorbereidingen!

Ellen zei

Ziet er leuk uit, zeg! Voor komend weekend alvast veel
succes en natuurlijk ook plezier.
Groetjes, Ellen

Miranda zei

Succes met alle drukte, het klinkt allemaal wel erg gezellig!

Fijne dag.

little sweet things zei

Oooh die vind ik leuk!!!!
Waarom kom ik er nu net weer te laat achter dat je zo'n super leuke workshop geeft... nou ja, volgende keer maar weer.
Heel veel succes a.s weekend!!!
groetjes, Sas

Scraptastische hobby zei

Don't worry, be happy!
Druk, druk Elly maar wel gezellig hè! Veel plezier zondag!!
Lieve groetjes van Gerie

Henriette zei

Gewoon ff gedag zeggen, heerlijke een drukke tijd en veel plezier, enne .......mijn eerste boek is al bijna klaar....liefs Henriette xxx