maandag 12 mei 2014

Making a Mess with Indigo Blu

Vandaag was het zover, onze tasjes gepakt, appeltje mee voor onderweg, en daar gingen we, op naar groothandel Craftlines, voor onze Indigo Blu workshop, alsof we op schoolreisje gingen!

We waren "slechts" een uur te laat en schoven dus gelijk maar aan (moest nog een kind naar school gebracht worden, druk op de weg, omleiding...blablabla...)

Colette hier in roze, ik uiteraard toepasselijk in Indigo Blu (dat bedenk ik me net pas hoor, haha! Was geen opzet)En hier Kay onze teacher (ja, ze is echt engels!) en samen met Alfie de oprichtster van Indigo Blu, een firma die prachtige stempels maakt en ontwerpt van bijzonder hoogwaardige kwaliteit en bovendien de uitvinders van de Flitter Glue en Mega Flakes, en daar gingen we vandaag dus mee aan de slag! 

Hi girls!!! Say Cheese!!!

Even wat voorbeelden die uitgestald stonden in de workshop ruimte: dit schattige paspopje bewerkt met allerlei stempeltechniekjes (er ontpopte zich gelijk een aanzet tot een workshopje in m'n hoofd, dus hou het in de gaten!)

 En deze prachtige kaart 

Maar goed, er moest natuurlijk ook nog hard gewerkt worden, we maakten diverse tags allemaal met een andere techniek die samen een leuk bewaar-boekje vormen

Als eerste de basis: stempelen met Flitter glue en bewerken met Mega Flakes (en geloof me, de flakes zat tot in onze haren, het is een héél klein beetje statisch, klein beetje maar hoor, haha! Maar wat is het toch gaaf spul!)

Dan een keertje op acetaat, geeft ook een super chique resultaat

En ook op vellum is het prachtig, zeker als je de onderste tag ook weer bewerkt zodat dit er mooi subtiel doorheen schijnt

Nou hoor ik jullie denken: hard werken en maar 3 tags??? Tja, je snapt het al, er waren er een paar die toch echt niet door de schoonheidscommissie heen konden hoor! Het tempo werd er op een gegeven moment behoorlijk ingezet en dat is voor zo'n trage scrapper als ik funest, maar die ga ik, uiteraard op m'n eigen tempo, binnenkort nog eens fatsoenlijk overdoen.

Na de lunch vertrokken we met een hoofd dat bijna uit elkaar barstte van de inspiratie weer naar huis. Geloof dat ik namens ons beiden spreek dat we bijzonder genoten hebben vandaag!

Benieuwd naar al dat moois van Indigo Blu? Klik dan maar eens *hier* voor het assortiment van 't Scrap-Ateljeetje (zit ook nog een filmpje bij!)

Nog een fijne avond,
Elly

2 opmerkingen:

Carin zei

Hoi Elly,

Het ziet er allemaal gaaf uit. Ben zeer benieuwd naar het workshopje dat er aan zit te komen. Ook met Flitter Glue en Mega Flakes? Fijn dat jullie het zo gezellig hebben gehad (al waren jullie iets verlaat).

Groetjes Carin

Scraptastische hobby zei

Nou jij en Colette hebben je ook weer prima vermaakt vandaag! Wat zijn workshops toch leuk om te volgen hè Elly...ik kijk er al naar uit wat al die inspiratie te weeg gaat brengen, hihi. Het ziet er super uit en het effect is prachtig!
heerlijk zo'n dag!!!
Lieve groetjes van Gerie