woensdag 27 augustus 2014

Little Fairy

Ein-de-lijk weer eens een lay out gemaakt! Ik vind het zo heerlijk om te doen, maar er lijken altijd wel andere dingen voorrang te hebben. Maar tijdens ons 2-wekelijkse knutselavondje ben ik er aan begonnen. Deze foto van Bo, geschminkt als sprookjesfee, lag inmiddels al jaren in m'n mapje, klaar om gescrapt te worden. Ik pakte de supergave, vrolijke lijn van Echo Park *We are Family* erbij.

Aangezien ik op deze avondjes meestal niet zo heel erg productief ben (ben meer van de geestelijke ondersteuning, hahaha! Oh en de thee natuurlijk, maar die hoefde ik deze avond niet te verzorgen!), probeer ik een klusje uit te zoeken waar ik niet al teveel bij na hoef te denken, maar wat toch resultaat oplevert, zoals simpelweg lekker knippen (of zoals de Amerikanen dat zo mooi weten te zeggen: fussy cutting)! Heerlijk relaxed vind ik dat, dus knipte ik bloemen!

Het *stickervel* is (bijna) onmisbaar, daar staan zoveel leuke dingen op, zoals deze quotes (maar ook de schulprandjes en de alfabet-stickertjes waar de titel meegemaakt is)

En ik knipte nog meer: dit super leuke vlaggenlijntje komt uit *dit* vel

Dit papier smaakte naar meer, ben nu dus nog bezig met een klein albumpje, maar door alle drukte in 't Ateljeetje kom ik er nog niet erg aan toe, misschien vandaag nog even!

Fijne dag allemaal!
Elly


2 opmerkingen:

Scraptastische hobby zei

Schitterend LO Elly...met Bo als middelpunt en prachtige papierlijn!
Groetjes van Gerie

Nadine zei

Was leuk om jou zo lekker relaxed te zien knippen! En je LO is leuk geworden, zeg. Tot vrijdag, dan mag jij de thee weer verzorgen ;)