woensdag 29 oktober 2014

Cheap & Fun & Easy Halloween Decorations

Het liefst grijp ik elk seizoen en elke speciale dag aan om een feestje van te maken, of dit nu Kerst, Pasen, Valentijnsdag of, zoals nu Halloween is! Echt zo leuk om in een bepaald thema of seizoen te werken! Vandaag een paar last-minute projektjes die ook nog eens niet al te duur zijn om te maken

Als eerste de letters "BOO", deze zijn gemaakt van *papier maché letters* à 1,90 pst. en 2 vellen Halloween papier, ik heb een paar vellen uit het blok *An Earie Tale* van Graphic 45 gehaald, maar je kunt natuurlijk elk papiertje nemen dat je leuk vindt! Eerst even de letters zwart schilderen, dan de letters omtrekken, uitknippen en lijmen et voilà!

Als 2e projektje een klein glazen potje gered van de glasbak, een toepasselijke stans opgedoken uit m'n collectie (met de hand knippen gaat ook, maar is wel wat lastiger!), ik koos hier voor de *Halloween Shadows* van Tim Holtz (precies, dezelfde als uit het boekje van m'n vorige post), en dan stansen uit een vel zwart *plakfolie*. Plak het op het potje, knoop er een lintje er omheen en hoppa weer een simpel maar sfeervol projektje klaar! That's how I like it!

En die spin??? Die is echt nep natuurlijk! Anders gril ik d'r van, haha!


Niet vergeten:
A.s. vrijdag super spooky koopavond bij Bloembinderij Ma-d'r-Liefjes en 't Scrap-Ateljeetje!

Nog een fijne avond!

Creepy Greetings,
Elly

1 opmerking:

Scraptastische hobby zei

Ja ik geniet ook van al die thema's!
en ook dit is superleuk gedaan Elly!
Veel plezier vrijdag en doe maar lekker spooky!!!
lieve groetjes van Gerie