woensdag 23 september 2015

Demo-Ochtend NaZomeren 10-09 # Dutch Doobadoo & Authentique

Op de Demo-Ochtend mochten natuurlijk de keileuke spulletjes van Dutch Doobadoo niet ontbreken! Wist gewoon niet waar ik mee moest beginnen, zo leuk allemaal! Het papier dat ik voor deze serie heb gekozen is van Authentique, *Seasons Autumn*, een wat oudere lijn maar echt prachtige met die warme herfstkleuren!


De *herfstbladeren* zijn een setje van MDF, ik maakte er gaatjes in zodat het een sfeervolle slinger werd


Ik gebruikte er ook het setje *Forest Animals* bij, dat was echt een gevalletje #liefdeopheteerstegezicht#! Wat zijn die waanzinnig leuk zeg!, Zooo schattig!


Good old knipwerk! Supergaaf natuurlijk die *druppel*-mal, even omtrekken, uitknippen et voila! Zo'n leuk plaatje erbij uit een *Paper & Pictures*-blokje, nog wat figuurtjes uit het die cut-vel en om hem goed te laten staan heb ik de *standaard*-mal gebruikt, die is echt ideaal, en ook handig dat er 2 maten van zijn. De *vlindertjes*-stans is echt wel een klassieker, staat overal leuk bij!


Een "Golden Oldie" deze *paddestoel*, maar was er nog niet aan toe gekomen hem te gebruiken! In dit thema paste hij natuurlijk perfect, dus even een eenvoudig kaartje ermee gemaakt. Ik heb de mal aan de bovenkant aan de vouw van het papier gelegd, zodat het een dubbel kaartje werd en kan blijven staan, de stansjes zijn van het *herfstblad* en het *egeltje*, de stempel komt uit de set *Autumn* van Noor Design


Dit doosje *Pumpkin* is echt een moppie en binnen een handomdraai gemaakt, klein beetje oppimpen, in dit geval met de *zonnebloem* en de *herfstblaadjes*


Nog even een *kurken labeltje*er aan en je hebt een superleuk weggevertje!


Whoehoe...!!! Istie niet supercute, deze *uil*??? En ook al zo'n makkelijk dingetje! Alhoewel ik eigenlijk niet zo'n *wiebeloogjes*-mens ben (of was, kan ik misschien beter zeggen!) vind ik ze hier toch wel errug grappig staan!

Kleine impressie van de Demo-Ochtend:
Tot zover Dutch Doobadoo!

Tot de volgende keer!

Elly

1 opmerking:

Liesbeth zei

Ziet er allemaal geweldig uit hoor, jammer dat je zover weg zit voor mij.
groetjes Liesbeth ( van de scrapkastjes hihihi) hoop dat ze nog staan