woensdag 2 december 2015

Dutch Dare December 2015: Klein Geluk

Na een maandje afwezigheid ben ik er weer hoor! Vorige maand heb ik de Dares gemist, maar deze maand ben ik weer van de partij! De Dare is ook deze keer weer superleuk: Klein Geluk! Nou ja, die momentjes heeft iedereen toch weleens denk ik, dat je je zomaar om iets onbenulligs zo gelukkig kan voelen? Misschien weleens goed om bij die kleine dingen stil te staan? Ik kan enorm genieten van de geur van de vers gebakken appeltaart van m'n dochter!


De titel heb ik gestanst uit het super-glitter-papier van Marianne Design


Verder restjes papier en embellies van diverse lijnen van Crate Paper gebruikt, dat is nou eenmaal een van m'n favo merken!


Doen jullie ook mee met deze onwijs leuke uitdaging? Kom dan eens kijken op het Dutch Dares Blog en laat je inspireren! We zien jullie bijdrages vol plezier tegemoet!

Nog even toegevoegd:


Ook nog een PL-pagina erbij gemaakt (echt zo leuk om te doen!)Nog even een reminder:


A.S. donderdag extra koopavond i.v.m. de Sint bij 't Scrap-Ateljeetje en Bloembinderij Ma-d'r-Liefjes, bij 't Scrap-Ateljeetje kun je gratis een leuke Make & Take maken! Verder kun je natuurlijk gezellig shoppen onder het genot van een toepasselijk snoeperijtje en drankje!

Wie weet tot dan!

Lieve groetjes,
Elly

2 opmerkingen:

Maartje zei

Je lay-out is mooi geworden!! Mooi hoe je van kleine dingen zo gelukkig kunt worden! Inderdaad, een versgebakken appeltaart, je was buiten aan de lijn, een knuffel van een nichtje, bladeren die kleuren... zo kan ik nog wel ff doorgaan! Nadine heeft me afgelopen zaterdag helemaal enthousiast gekregen voor het scrappen en ik wil een 'mooie momenten' boek gaan maken. Kunnen dit soort onderwerpen dus ook in ;).

Scraptastisch zei

Ik ruik de Appeltaart al Elly, haha Wat een leuke Heerlijk die kleine geluks- momentjes!!! Een hele leuke uitdaging en wat heb je het weer prachtig gedaan!!
Het zit er weer niet in a.s donderdag avond...mijn wekker gaat om 6.00u de volgende dag en drukke Sint tijden hier, maar er is vast belangstelling genoeg! Want bij jou....kent gezelligheid geen tijd!!! Veel fun!
Liefs Gerie