zondag 12 mei 2013

A Bride and Groom Card

Afgelopen vrijdag was het zover, Nadine trouwde haar Dennis

 En aangezien ik Nadine inmiddels goed heb leren kennen doordat zij regelmatig even aan komt waaien in mijn winkeltje, vond ik het wel erg leuk om een kaartje voor het kersverse bruidspaar te maken

 maar ja, niets moeilijker dan een kaart maken voor een kaartenmaakster! En zeker als die kaartenmaakster zelf de mooiste, strakke kaarten kan maken, niet van het zoete is en niet van teveel frutsels, ze ook nog eens van een beetje zwart houdt, tja, dan is dat voor mij best een uitdaging!

 Maar ze houdt ook van kraft (ik ook!) en ze vindt ook een beetje roze wel leuk (ik ook!), hartjes zijn altijd goed en dat alles in combinatie met wit, ik moet je zeggen, ik heb er met veel plezier aangewerkt! Nu maar hopen dat ook zij er blij mee is!

Ik heb gebruikt
*Carta Bella True Friends-Best friends
*Nietjes
*Touw

Nog een fijne zondag allemaal!

Hugs,
Elly

11 opmerkingen:

Ingrid Reyners zei

Mooi kaartje heb je gemaakt voor Nadine. Toch nog vrij strak, maar door het papier en het geëmboste witte gedeelte ook romantisch. Groetjes Ingrid

Ellen zei

Gaaf kaartje voor Nadine! Deze stijl gaat je goed af ;)
Groetjes, Ellen

Annemiek zei

Heel erg mooi !

Miranda zei

Zwart, roze en wit... Jij zit helemaal goed met dit kaartje want die kleuren gebruikt ze zelf het liefste. En als ze ook regelmatig kraft bij je koopt, weet je ook genoeg. Ik vind het een heel leuk kaartje, de touwtjes er bij zijn ook super. Enne... Nadine mag fantastische kaartjes maken, maar als er iemand niet onzeker hoeft te zijn over haar creaties ben jij 't wel. Zo, haha. Groetjes!

Nadine zei

Super leuk om je kaartje te mogen ontvangen. En ook ontzettend leuk dat je zo aan mij hebt gedacht door iets in mijn stijl te maken. Zeer geslaagd als je het mij vraagt! Dankjewel!

Riet zei

Wat een prachtige kaart Elly.

Liefs Riet.

Mariken zei

Prachtig is je kaart! En ook een beetje stoer, met dat kraft, ik hou ervan!
Groetjes Mariken xx

Miranda zei

Het is een prachtige kaart geworden! Wat een leuke hertjes in je vorige post.

Fijne dag. Lieve groet, Miranda

scrappy jen d zei

Ha, ha....geweldig zoals je het beschrijft! Je bent de uitdaging aan gegaan en het is je prima gelukt! Het bruidspaar zal er zeker weten erg blij mee zijn!
Leuke kaart!
Groetjes, Jen.

Scraptastische hobby zei

Hoi Elly wat lief dat je speciaal voor Nadine in haar stijl een mooie kaart hebt gemaakt, voor deze dag!
Lieve groetjes van Gerie

Cornelie zei

Ik zou zeggen missie geslaagd, Ik vind h'm super tof!