dinsdag 28 mei 2013

Fair Sneaks and Eline's Beach House Card

Wat was het onwijs gezellig afgelopen zondag, bij de Fair aan de Dijk! Ik heb genoten en velen met mij denk ik zo! Dus dames van de organisatie, Twaatje en Bianca, bedankt!

Samen met Colette had ik de zeer luxe en riante kantine tot m'n beschikking, perfect om m'n spulletjes neer te zetten en om de workshop te houden. Het weer was niet zo geweldig, maar hier hadden we het absoluut niet koud!


Hier de tafel met stofjes, kantjes, bandjes en het vilt, maar ik had ook nog een paar papiertorens meegenomen, m'n halve Ateljeetje stond hier!

Nog maar net klaar met opstellen, nog even gauw wat foto's willen schieten, maar de eerste klanten dienden zich al aan! 


Je kon bij m'n Ateljeetje een workshopje voor slechts 2,50 volgen en dit was de kaart die we gingen maken met het prachtige papier en de geweldige stempels van Eline's Beach House

Alles was al voorgesneden, dus ook voor beginners zeer goed te doen, kwestie van plakken, stempelen en knippen!

De tafel was de hele middag lekker gevuld met enthousiaste en gezellige dames! 

En toen... moest alles weer opgeruimd worden! Pfffttt... gelukkig had ik goede hulp van man en oudste kind! In m'n Ateljeetje leek het of er een orkaan gewoed had! Maar het meeste staat weer op z'n plekje en de rust is een beetje wedergekeerd. Ik kan terugkijken op een heerlijke dag!

Ik wens jullie een hele fijne, zonnige (???) en creatieve week!

Lieve groetjes Elly

12 opmerkingen:

Miranda zei

Dat ziet er uit als een mooi plekje voor je spulletjes, heb je veel klanten gehad die ook echt wat kochten, of vooral kijkers? Super leuke kaart voor de workshop. Daar heb je vast veel mensen enthousiast mee gemaakt voor de mooie spulletjes van Eline. Groetjes!

Anoniem zei

Het zag er allemaal gezellig uit en het was lekker warm bij je! Leuke workshop gegeven en mijn kaartje vind ik hartstikke leuk geworden!
Op naar de volgende fair!!!

Groetjes Alice.

Nadine zei

Ja het was een zeer geslaagd event als je het mij vraagt. Het weer heeft haast niemand ervan weerhouden om even langs te komen. Leuk dat je het zo druk hebt gehad en je workshop was natuurlijk weer heel goed verzorgd. Lekker dat alles ook weer staat in je winkeltje, het was een heel gesleep kan ik me zo voorstellen. Nou de groetjes maar weer!

Sonja- Sezoentje zei

Wat ziet het er allemaal weer gezellig uit en je kaartje is supermooi!
Liefs, Sonja

Ira Huberts zei

Ziet er prachtig uit Elly, zeer verzorgd allemaal! Je kaart is buitengewoon stijlvol, mooi papier zeg! Groetjes, Ira
irascreacorner.blogspot.nl

Scraptastische hobby zei

Hoi Elly, wat een ontzettende leuke workshop kaart had je, en sorry, maar mij hield het weer en de afstand wel tegen. Ik dacht ik ga mijn hobby hok in en kom er niet meer uit, wat een afgang dat weer en ik heb heel erg aan de fair gedacht, en gelukkig zijn er mensen die wel stoer zijn, de kou trotseren en gewoon gaan. En ben blij te horen dat het zeer geslaagd was. Met de Pinkster was ik naar de fair in Midwoud en het was toen ook zo koud, brrrrr. en ik dacht alles is buiten, maar jij zat lekker binnen dus! Nou ja, volgend jaar dan maar hè! fijne avond en tot de volgende keer.
Lieve groetjes van Gerie

Vera zei

Oooh wat een heerlijkheden weer op je site hihi :)
Leuk zeg dat de fair leuk en gezellig was.

Je kaartje is ook erg leuk!

Groetjes

Vera

Kaatje zei

ik vond het een super leuke fair, jullie hadden de topplek en je kaartje is super leuk geworden!!! Hij staat hier te schitteren! Tot snel!

Miranda zei

Wat fijn dat het een succesvolle en gezellige dag was!

Lieve groet, Miranda

Ellen zei

Wat een gave kaart heb je gemaakt voor de workshop tijdens de Fair! Ik vind 'm echt helemaal leuk. Ik snap dat de tafel steeds vol heeft gezeten.
Groetjes, Ellen

Anoniem zei

Wat zag dat er prachtig georganiseerd uit!
Erg aanlokkelijk al die mooie kleurtjes papiertjes, lintjes etc.
Een goede oplossing toch zo'n kantine? Zeker als je dan ook nog genoeg bezoekers krijgt!

Fijne dag!
Groetjes Jacomijn

Cindy at her Country Home zei

Jajajaja, wat een heerlijk verslag lieve Elly! Heb de beleving van de dag helemaal meegemaakt ook al was ik er helaas niet en hoop dat ik weer gauw de beleving "live" kan meemaken. Wat ziet je "hoek" er weer fantastisch uit, zo vrolijk op de foto's! Jij natuurlijk als zonnestraal op het geheel wat we op het moment wel wat kunnen gebruiken in dit lenteseizoen. Je weet ben gek op stempels en deze vind ik ook weer helemaal te gek! Heb je supercreaties weer helemaal bewonderd, heel mooi gemaakt allemaal weer en zoveel!! Van mij een lieve warme lentegroet voor jou, Cin