woensdag 1 april 2015

Gastdesigner Dutch Dares: Dare #124

Weten jullie dat er een superleuk nederlands Scrap-Challenge-Blog is? De Dutch Dares heeft elke maand een dare en een schets, echt supergaaf! En laat ik nou vorige keer met m'n inzending verkozen zijn tot gastdesigner voor de maand april, hoe leuk is dat! De opdracht dit keer is "Lente", helaas nu nog ver te zoeken, maar we houden moed! Dit is een foto genomen in ons huisje, met roze tulpjes in kleine roze vaasjes, voor mij op en top lente-gevoel!

De veertjes heb ik gestanst uit metallic papier

Alle embellishments horen bij de waanzinnig gave papierlijn Confetti van Crate Paper, één van m'n favoriete merken op dit moment!
Dus, zin in zo'n lekkere challenge, hop dan even over naar het blog, al is het alleen maar om inspiratie op te doen bij de mooie voorbeelden van het design-team!

Gebruikte materialen:
Papier: Crate Paper *Confetti* / Papicolor *Metallic Gold*
Stansen: Noor! Design *Veertjes* / MFT *High Rise Alphabeth Uppercase*
Embellishments: Crate Paper *Confetti*

Happy Spring!

Liefs,
Elly

2 opmerkingen:

Original handmade by Janneke zei

Wat ontzettend leuk dat je deze maand gastdesigner mocht zijn Elly. Je hebt een prachtig LO gemaakt. De lente is inderdaad nog ver te zoeken..
Maar bij het zien van die mooie pastelkleurtjes en tulpen op je LO begint het toch langzaamaan te kriebelen hoor!

Groetjes Janneke

Richtsje zei

Wat gaaf voor je Elly! En wat heb je er een mooie LO voor gemaakt, leuke details, mooie foto....past helemaal bij het lentegevoel en ach dat weer, we moeten het maar laten wat het is en zelf maar lente om ons heen creëren zoals jij met de tulpen hebt gedaan!

Groetjes Richtje