maandag 11 juli 2016

Mijn Eerste Inkleur-Poging!

Een paar weken geleden was Chantal Kok zo lief om een workshop inkleuren met alcohol markers te geven bij 't Scrap-Ateljeetje, en dat wilde ikzelf nou ook eens zo graag proberen! Al dacht ik eerlijk gezegd dat het niets voor mij zou zijn, als ik al die prachtige voorbeelden voorbij zie komen dan ben ik bang dat ik dat nooooit voor elkaar zal krijgen! Maar goed, nooit geschoten is altijd mis, en wat denk je??? Wauwie... ben verslaafd, wat is dit supergaaf om te doen, zo heerlijk relaxed en ik ben zelfs ook nog eens tevreden met het resultaat! (en nu niet te strenge oordelen he, het is echt m'n eerste keer!)


Kon ik eindelijk eens m'n *Gorjuss* stempels gebruiken, ik vind ze echt supercute! Voor het inkleuren gebruikte ik Copics


De stansen van de *labels* en *fishtail banners* zijn van MFT, de stempeltjes van de *vogeltjes* van Jillybean Soup, het prachtige papier is de lijn *Enjoying Outdoors* van Maja Design, de stempel *Hooray* is een Cut-ie


Tjoh, nooit gedacht dat er ooit een inkleur-kaartje op m'n blog zou komen te staan, hahaha! Maar dit smaakt naar meer! (en het is eigenlijk zelfs al m'n 2e, zie m'n vorige post!)

Tot de volgende keer!

Lieve groetjes.
Elly

4 opmerkingen:

Dora zei

Voor de eerste keer, dat zie je er niet aan. Wat mooi ingekleurd.
Je kaart is een schitterende geheel. Alles past goed bijelkaar.

Scraptastisch zei

Goed gedaan Elly!!! Voor een eerste keer is het toppie in gekleurd!
Ik ben ook geen inkleur wonder, maar het is af en toe zo heerlijk ontspannend om te doen en ik hoop dat Chantal nog eens komt, want ik kan ook wel tips and tricks gebruiken, haha Prachtig is je kaartje geworden!!!
xx Gerie

Blankina zei

Harstikke mooi geworden en ja een Gorjuss is altijd mooi om te kleuren. Liefs Blankina

Anita van Merode zei

Ontzettend mooi Elly, echt super goed gelukt hoor!!
En zeker ontspannend om te doen.
Gr Anita