zondag 30 december 2012

Christmas Cards

Ik kreeg zulke mooie zelfgemaakte kaartjes deze kerst, dat ik ze jullie niet wil onthouden!

I got so many lovely handmade Christmas cards this year, I want  to show them to you!

From left to right: Angelique, Sandra, Tante Corrie
In front: Els and Annemiek

From left to right: my mother in law, Nadine, Diana, Antoinette
In front: Ria


Zijn ze niet prachtig allemaal??? En weet je wat nou zo leuk is? De meeste spulletjes komen bij m'n Scrap-Ateljeetje vandaan! En daar ben ik dus best heel erg trots op! Fantastisch dat deze meiden hier zulke mooie dingen mee maken.

De laatste post van dit jaar, ik wens jullie allemaal een heerlijke jaarwisseling en hoop jullie natuurlijk allemaal weer terug te zien in het nieuwe jaar!

Liefs,
Elly 

woensdag 19 december 2012

A Simple Happy New Year's Card

Oeps... na de kerst toch nog een paar mensen vergeten? Ach dat overkomt de beste wel eens! Dan maak je toch gewoon een kaartje met de beste wensen voor het nieuwe jaar! Ik heb hier gekozen voor een basis van kraft, dit pak van Joy! Crafts is hiervoor perfect. Dubbelvouwen en klaar is Kees! Geen gesnij en gemeet! Het prachtige, elegante papier is van Maja Design 

Stempel is van Joy! Crafts, er staan echt superveel leuke teksten op dit vel!

Op een mal van Nellie Snellen een stukje van de achterkant van het mooie papier geplakt (just lóóóve dubbelzijdig papier!) vervolgens de feestelijke champagne glazen van Marianne Design uitgestans, en bewerkt met Distress ink Frayed Burlap

Mooi kant en seambinding er omheen geknoopt

En dan als finishing touch deze werkelijk fantastische bedeltjes er aan gehangen, vinden jullie ze niet schattig???
En als je het "knallende einde" vervangt voor "just married"(staat ook op datzelfde vel), dan heb je binnen no-time een kaartje voor een bruidspaar!
Ik zei toch dat ie simpel was???

Liefs Ellydinsdag 18 december 2012

Give Away!!!


De trekkingsdatum van de give away van 't Scrap-Ateljeetje wordt eventjes uitgesteld met een weekje of 2 want... de prijs zal 1 van de nieuwste stansen van Marianne Design worden!!! En deze zijn nu (helaas! Kan niet wachten!)  nog niet binnen. Dus het kan nog, geef je op voor de nieuwsbrief van 't Scrap-Ateljeetje en wie weet wordt jij de gelukkige!

Wat hopelijk wel deze week nog gaat binnenkomen (anders wordt het pas na oud en nieuw, snik!):Tja... ben nou eenmaal Tilda-fan en kon dus ook de stofjes niet laten liggen... Zie al diverse projektjes opdoemen....
Er komt steeds meer in m'n ateljeetje, nieuwsgierig??? Kijk dan eens onder het kopje "nieuw binnen"! En benieuwd naar wat er nog gaat komen? Klik dan hier!

Enne... zoeken jullie nog een superleuke uitdaging? Het lift-challenge blog heeft weer een heel inspirerend voorbeeld voor jullie om na te maken, met prachtige uitwerkingen van het design team. 3x Raden wie de sponsor deze keer is...  Succes!


Liefs Elly


dinsdag 11 december 2012

Some Old Christmas Projects

Nog even een paar gouwe ouwetjes gewoon om jullie te laten weten dat ik nog steeds leef, maar... druk, druk, druk, er moeten deadlines gehaald worden...
Just a few oldies to let you know I'm still alive, but... very very busy, deadlines have to be made...

                            


                                      

Een kijkkastje en een lay out gepubliceerd in het Scrapbook Magazine van vorig jaar 
A shadowbox and a lay out published in the Dutch Scrapbook Magazine last year

Ik ga weer aan de gang, see you!!!

Liefs,
Elly