zondag 23 maart 2014

Lay Out: I Love Your Smile

M'n dochter kwam een tijdje terug thuis met haar schoolfoto's: "ze zijn echt zo stom, echt vre-se-lijk"! Tja, typische puber-attitude,je eigen foto mooi vinden dat kan natuurlijk niet! Moeders dacht daar uiteraard anders over,tijd voor een lootje dus!


Eerst het heerlijke proces van het uitzoeken van het papier, wat in dit geval nog wel lastig was door de sterke kleurencombi van de foto en het feit dat ik op de één of andere manier bijna nooit geel gebruik. Maar uiteindelijk heb ik gekozen voor de prachtige lijn *Beautiful Memories* van Inkido

Lekker klusje, met verstand op nul, vlinders knippen!


 
De letters zijn gestanst met *Die-namicsvan MFT en de *Shapeabilities* van Spellbinders


De chipboard *letters* zijn van Kaisercraft en heb ik bewerkt met 3d stempelverf "Walnutt Brown" van Viva Decor


De opzet is vrij eenvoudig en strak gehouden qua vlakverdeling en plaatsing van de tekst, maar de vlinders en de labels geven er toch een speels tintje aan, net als de willekeurig geplaatste stroken van de borderpunch

Tja... het is toch m'n eerste liefde hoor, dat scrappen, vind alles leuk, maar het maken van lay outs heeft toch een speciaal plekje in mijn hart!

Fijne zondag allemaal!

Lieve groetjes,
Elly

8 opmerkingen:

Miranda V zei

Het is zeker een leuke foto! Mooie lay-out heb je er mee gemaakt. Ondanks dat hij vrij eenvoudig is qua opzet, vind ik hem ook prima in balans. Leuke variatie in de letters en de vlinders heb je super leuk verwerkt. Groetjes!

Helga zei

Wouw, mooie LO, en wat een knappe meid, je dochter.

Liefs Helga

Vera zei

Nou zeg, zowel de foto als je layout zijn goed gelukt hoor!
Geen reden tot klagen :D

Groetjes

Vera

Cindy at her Country Home zei

Wow, wat een beauty!
Heel gaaf Elly wat je hebt gemaakt, je bent een "super layout mom".

Veel liefs van Cin xxxx

Ellen zei

Wat een prachtige dochter heb jij! En wat een prachtige lay out heb je met haar foto gemaakt! Heel herkenbaar het niet mooi vinden van je eigen foto. Op de één of andere manier hoort het bij meiden van die leeftijd, al heb ik er zelf nog wel last van ;) Gele papier past mooi bij de blouse. Goeie keus.
Groetjes, Ellen

Scraptastische hobby zei

Hihi, die Bo...later vind ze hem prachtig hoor!! en je LO is schitterend en helemaal leuk zijn de borders....en natuurlijk de foto's!!
Tot v.d week en morgen een leuke dag! Lieve groetjes van Gerie

Carin zei

Hoi Elly,
Wat een prachtige dochter en een mooie LO. Leuk he al die kleine vlindertjes :)
Groetjes Carin

Irene zei

Een super leuke foto van een heel leuk meisje!! Schitterende LO en zoooooooooooooo leuk dat papier bij het schattige gele blousje, mooier kan niet!!!

xx Irene