donderdag 17 oktober 2013

Eline's Woodland Christmas: Clean & Simple Cards

Voor The Collection Nr.10 vroeg Marianne mij een paar eenvoudige kaartjes te maken, hooguit 5 stappen. Zogenaamde CAS-kaartjes. Ikke en CAS, tjee... dat was best even een lastige combi, haha! 

 Maar aan de andere kant... met deze gave X-Mas stans 

 En deze superleuke stans van Santa met z'n rendieren

 Dit gekleurde touw

Deze onwijs schattige belletjes
 
En dit veelzijdige en vrolijke papier van Eline, tja, dan heb je ook niet veel meer nodig! En zeg nou zelf, het is af en toe toch best fijn om wat lekker snelle kaartjes tussendoor te maken???

En zo staan ze dus in The Collection!

Nog een fijne dag allemaal! Hier stormt het bijna, dusse... lekker knutselweer!

Lieve groetjes,
Elly

11 opmerkingen:

Miranda zei

Ik dacht al: hé, Elly aan de CAS-kaarten? Maar het is je goed gelukt, ik vind ze heel leuk geworden. Goede inspiratiebron voor de lezers. Snelle kaartjes zijn altijd fijn - helemaal voor rond de kerst!

Nadine zei

Ik vind het knap! En de uitdaging is geslaagd! Altijd handige inspiratie als je even niet zo veel tijd heb (of is dat eigenlijk altijd haha?)

Annemiek zei

Ik vind ze prachtig , en ze zien er zeer smaakvol uit !
Eerlijk gezegd wel een verademing na al die "drukke" en overvolle kaarten die ik hier en daar voorbij zie komen ..
Ieder zijn smaak natuurlijk , maar dit spreekt mij meer aan .
Je opdracht is goed geslaagd !!!!

Ans Gilbert zei

Hoi Elly,
Wat zijn ze mooi !! ik vind CAS kaarten prachtig, maar mij lukt dat niet, groetjes van Ans

Ingrid Reyners zei

Ik hou er wel vam de CAS kaart, maar in kerstsfeer os natuurlijk geweldig! Mooi gemaakt, en jet is ook altijd lekker om er snelle kaarten tussen te hebben zotten fijne dag, groetjes Ingrid

Richtsje zei

Zelf heb ik dit ook nog nooit gedaan Elly maar ik moet zeggen dat het er wel heel inspirerend uitziet om op deze manier ook eens een kaart te maken! Het ziet er absoluut prachtig uit!

Groetjes Richtje

annekescardart zei

Ze zijn echt CAS hoor. Erg leuk. Mensen weten soms niet dat het best moeilijk is om mooie cas kaarten te maken. Maar jou is het gelukt. Groetjes Anneke.

Scraptastische hobby zei

Hoi Elly,
Heel bijzonder om deze mooi CAS kaarten te zien bij jou, je moest best uit je comfort zone, maar onwijs geslaagd vooral ook met het mooie papier van Eline. Fijne dag en ja wat een harde wind hè! tot zaterdag....heb er heel veel zin in!
Lieve groetjes van Gerie

Jolanda zei

Mooie kaartje Elly . . .

little sweet things zei

Ik heb die xmas stans nog in mijn handen gehad en weer teruggelegd en weer op gepakt maar uiteindelijk toch teruggelegd, tja en je raad het al...nu ik jou leuke kaarten zie heb ik spijt haha.
Groetjes, Sas

Judith zei

Gisteren heb ik in de bieb De Hobby Handig bekeken met de leuke projecten die je onlangs maakte. Deze vind ik ook weer top. Ik hou van CAS!