donderdag 1 januari 2015

Kado-Tasje

Allereerst allemaal de beste wensen! Ik hoop dat 2015 een fantastisch jaar mag worden voor iedereen, een jaar vol liefde, gezondheid en natuurlijk creativiteit! Op deze 1e dag van het jaar heb ik voor jullie dit schattige kadotasje van Dutch Doobadoo

Echt zo eenvoudig om te maken! Ik kreeg er de smaak van te pakken en maakte er gelijk nog een paar (maar die zien jullie wel een ander keertje)

Met een leuk papiertje, lief plaatje en een lintje met belletjes om het af te maken, heb je binnen een handomdraai een gezellig kadootje!

Paar winterse stansjes erbij, de randen zijn een beetje nonchalant bekliederd met structuurpasta, ook van Dutch Doobadoo, en toen dat droog was, een beetje German Glitter er overheen gesmeerd

Deze letters zaten in hetzelfde knipvel als het plaatje van het hertje

En bij het mutsje horen ook deze moppige wantjes, beiden bewerkt met flock, echt superleuk spul is dat! En lekker makkelijk, beetje lijm en hup, plak het er maar op!

Gebruikte materialen:
Dutch Doobadoo: mal tasje / structuurpasta
Noor! Design: stans wantjes & mutsje
Flock
Karen Foster: scrappers floss
Viva decor: German Glitter Holografisch
Studio Light: knipvel hertje
Pink Paislee: dessinpapier Merry & Bright Stocking
Rusty BellsIk heb weer onwijs veel zin in het nieuwe jaar, en ik hoop jullie met mij! We gaan er weer een lekker creatief jaar van maken!

Tot de volgende keer!

Liefs,
Elly

3 opmerkingen:

Rieni zei

wat een schattig tasje heb je gemaakt. En natuurlijk ook nog een heel goed, gezond en creatief 2015 gewenst!

martina's kaartjes zei

helemaal mooi gemaakt
grtjs,martina
x

Miranda V zei

Ik doe met je mee, op een creatief 2015! Wat een enig projectje is dit en dan ook nog eens van die uberschattige rendieren op de achtergrond... cuuuute!