maandag 26 januari 2015

Kerst-Kaartje op Maandag & Demo-Ochtend Noor! Design

Ondanks alle drukte toch nog even een Kerst-Kaartje op Maandag! En die drukte, daar vertel ik jullie straks nog even over, nu eerst het kaartje! Dit kaartje is gemaakt van allerlei restje die nog op m'n tafel lagen, en als ik het opberg, dan weet ik het al, dan komt het nooit meer tevoorschijn! Dus... heel verstandig gelijk maar even de koe bij de horens gevat en er een kaartje mee gemaakt!

 Stroken papier, wat rondslingerende labels (ja, er slingert hier nogal eens wat, haha!), en ook dit houten XMAS lag nog ergens tussen

Stempeltje er op, touwtje erdoor, zo simpel, daar hou ik van!

Gebruikte materialen:
Papier: Studio Light *Scandinavian Winter*
Knipvel: Studio Light *Scandinavian Winter*
Stempel: ScrapBerry's *Happy Holiday First Snow*
Houten Embellishments: CraftEmotions *X-MAS woorden*
*Labels*


En hier ben ik dus nu lekker druk mee: de Demo-Ochtend van a.s. donderdag! Ik ben nu met alle prachtige nieuwe Noor! spulletjes kaartjes en projektjes aan het maken om aan jullie te kunnen laten zien op deze ochtend. En wat is het leuk allemaal! Het gaat bijna vanzelf! Ik word er in ieder geval héél erg blij van, ik hoop jullie ook! De thema's *Feest* en *Stoere Mannen* zijn klaar, nu nog even door met het thema *Romantic Vintage*! In huis laten we de boel maar even de boel, ik ga knutselen!

Misschien tot donderdag? Koffie en thee staan klaar!

Liefs,
Elly

4 opmerkingen:

Maartje zei

Heerlijk kaartje, met je restjes! En die demo ochtend ziet er goed uit. Hm... misschien een 2e vestiging openen in Dordrecht? ;)

Thamar, zei

Hoi hoi
Mooi kaartje heb je weer gemaakt heerlijk als je zo je restjes weg kan werken.
Gr thamar

Anoniem zei

Mooi!!!
Creatieve groetjes, Gaby

Scraptastisch zei

Wat zou ik graag bij je op de koffie komen donderdag Elly, maar ik heb het woest druk, hihi Sorry, houden we te goed een andere keer! Zodra ik wat beter in mijn tijd zit kom ik weer aan wippen hoor! Je kaartje is een topper! en die voor donderdag zijn ook vast heel mooi!!
Lieve groetjes van Gerie