maandag 19 januari 2015

Kerstkaartje op Maandag

Ja hoor, ik ga het proberen! Zal ik het volhouden? Elke maandag een kerstkaartje? Tja, geen idee, maar het begin is er! Dit kaartje heb ik een tijdje geleden al gemaakt (de bijpassende kerstbal is al wel op m'n blog voorbij gekomen)

Dit papier is zóóó prachtig, mooie dessins en heerlijke kleurtjes, roze en rood, ik hou d'r van! En zo wisselvallig als het weer, zo wisselvallig is ook mijn stijl denk ik! Dan weer eens strak zonder al teveel poespas en soms weer eens een kaartje waarbij ik lekker los ga, zoals bij deze!

Fussy cutting (oftewel lekker knippen) is voor mij echt ontspanning (ik schreef er al eens eerder over), en daar is dit papier perfect voor! De kerststerren bewerkte ik met glossy accents, voor een, je raadt het al, glossy accent! Verder met witte pasta gekliederd voor een sneeuwerig effect, hier en daar met een german glitterpen wat accentjes aangebracht

De vlaggenlijn met tekst stanste ik uit, de bloemen bevestigde ik hier en daar met foam tape om meer diepte in het kaartje te krijgen

Gebruikte materialen:
Papier: Craft & You - Christmas Story
Stans: Noor! Design - vlaggenlijn / alfabet
Structuurpasta: Dutch Doobadoo
Viva Decor: German Glitter - Holografisch
Ranger: Glossy Accents (wel in de winkel, nog niet in de webwinkel)

Tot de volgende keer!

Liefs,
Elly

5 opmerkingen:

Scraptastische hobby zei

Whaha, die Elly! Ik hoop dat je het vol gaat houden!!! Maar deze is heel erg mooi geworden! En je hebt je lekker uitgeleefd!
Groetjes Gerie

Suzan zei

Prachtige kaart Elly, en wat een mooie kleurtjes heb je gebruikt!
Groetjes Suzan

Aga Sz zei

Super card! Thanks for using Craft&you Design papers :)

Richtsje zei

Knap hoor Elly, deze prachtige kaart en je voornemen om iedere maandag een kerstkaart te maken! Deze is in ieder geval schitterend!

Groetjes Richtje

Mariken zei

Heel mooi, ik val voor die prachtige kleuren!